Вижте двамата бабаити, отвлекли и пребили таксиметровия шофьор във Врачанско (СНИМКИ)

24-годишният Милен Младенов и 22-годишният Евстати Евстатиев, които са отвлекли и пребили таксиметровия шофьор в неделя във Врачанско, са с мярка за неотклонение за 72 часа, съобщава BulNews.bg. Побойниците са родом от Хайредин от заможни български семейства, а единият от тях е криминално проявен.

Брутално пребитият и отвлечен таксиджия пък е 23-годишният Венцислав Тодоров, родом от село Манастирище.

Екшънът започва още с поръчката на таксиметров автомобил от Козлодуй, където младежите се намирали. Курсът бил поет от пребития Тодоров, който въобще не предполагал какво ще му се случи след броени минути. Той качил двамата биячи и потеглил на път за Хайредин. Минути по късно в колата се заформил спор, който прераснал в побой над таксиджията.

Милен и Евстати буквално го потрошили от бой и го оставили проснат на задната седалка, след което поели управлението над жълтата кола. Малко по-късно двамата спрели колата и отново започнали да налагат младежа, който изпаднал в безсъзнание, потрошили и колата му. Така без много да му мислят го изхвърлили на пътя до село Хайредин и отпрашили пеша.
Мъжът е бил намерен в безпомощно състояние от случайни минувачи, които веднага съобщили в полицията и на мястото пристигнали линейка на спешното в Козлодуй и патрулка.

Свидетелите разказали, че открили спрял таксиметровия автомобил със счупени стъкла, а до него в безсъзнание лежал 23-годишният Венцислав. Състоянието на таксиджията било много тежко. Въпреки липсата на каквито и да е ориентири униформени от Враца и Козлодуй веднага сформирали група, която да търси извършителите.

За часове били разпитани десетки свидетели, прегледани били камери и много бързо униформените хванали следите на извършителите. Двамата биячи веднага били арестувани, а доказателствата срещу тях се увеличавали с всяка една изминала минута. Вчера от окръжната прокуратура във Враца са постановили срещу нападателите мярка за неотклонение за 72 часа, като срещу тях най-вероятно ще се повдигнат обвинения за отвличане и нанасяне на средна телесна повреда.


Коментари

коментари

Related posts